Je gebruikt een oude browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

Kan jij kijken met je neus, je mond, je oren, je gevoel of hart? In deze workshop ontdek je dat je op meer dan één manier naar een foto kan kijken. Want hoe kijk je als je de vraag krijgt om een foto te zoeken waarvan jij denkt dat het scheetje het meeste stinkt? Of welke foto’s zouden verliefd op elkaar kunnen zijn? En welke foto zou het lekkerste smaken?


In deze workshop op zaal maak je spelenderwijs kennis met fotografisch erfgoed en de mooie foto’s in de Eregalerij van de Nederlandse fotografie.

 Samen met de museumdocent speel je het spel Zinnige Zintuigen. De worp van de dobbelsteen waarop de verschillende zintuigen staan, bepalen de vraag. Op de bijbehorende kaarten staan vragen die je zintuigen en fantasie prikkelen. 


Boek deze workshop als je het leuk vindt om samen spelletjes te spelen en eens op een andere manier naar foto’s wilt kijken.


Thema’s: 
-    Spelenderwijs van elkaar leren;
-    Begrijpend kijken;
-    Inlevingsvermogen en verbeeldingskracht bevorderen;


Leerdoelen:
-    Sluit aan op kerndoel: 37, 54 en 56
-    Sluit aan op leerlijn: cultureel erfgoed (immaterieel)
-    Sluit aan bij 21e -eeuwse vaardigheden vergroten; kritisch kijken en denken, sociale en culturele vaardigheden, samenwerken en creatief denken.
-    Leren in een inspirerende omgeving buiten school;


 

Tijdsduur
Circa 60 min.
Talen
Nederlands
Kosten
€ 62,50 per 10 leerlingen

U staat op het punt een reservering te verwijderen, dit kan niet ongedaan gemaakt worden. Weet u zeker dat u wilt doorgaan?